Hodnocení obchodu

5,0 981 hodnocení
Přidat hodnocení
5
973x
4
6x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
HF Avatar autora Hana Fojtů | 24.1.2022
KV Avatar autora Kamil Vaculík | 24.1.2022
RO Avatar autora Radka Opavová | 23.1.2022
Velice krásný produkt udělal radost mým vnoučkům
PB Avatar autora Petra Bahníková | 22.1.2022
Perfektní obchod, odeslání bleskové, ceny báječné a milý vzkaz co potěší. Díky a nakoupím znova ????????
Avatar autora | 21.1.2022
Krásný vzkaz, děkuji…
Avatar autora | 17.1.2022
Avatar autora | 17.1.2022
M Avatar autora Markéta | 17.1.2022
Vše bylo rychlé a spolehlivé. Balíček mi vykouzlil úsměv na tváři a to jsem ještě ani produkty nestihla použít. Váš milý přístup je krásný, přeji hodně úspěchů!
E Avatar autora Eva | 17.1.2022
Vše bylo velmi rychlé a milé! Super ceny!
L Avatar autora Lenka | 17.1.2022
Velká spokojenost. Příjemná komunikace s obchodem. Děkuji????
J Avatar autora Jana | 14.1.2022
Naprosto, rychle dodaní, dobré ceny, krásně zabalené a i jsem dostala dáreček ???? jediné, co bych vytkla, že bývá dost věcí vyprodaných
Avatar autora | 13.1.2022
Avatar autora | 13.1.2022
Š Avatar autora Šárka | 13.1.2022
MN Avatar autora Marcela Nováková | 2.1.2022
Super rychle dodání zboží. V nákupech zde budu pokračovat. Doporučuji.
M Avatar autora Martina | 1.1.2022
Velká spokojenost! Rychlé a bezproblémové dodání. Mile mě překvapil vzkaz, chvíli jsem přemýšlela kdo mi co posílá :-) Super, děkuji!
K Avatar autora Katka V. | 30.12.2021
Příjemná komunikace ze strany obchodu, velmi rychlé vyřízení objednávky i před Vánoci, moc díky :)
Avatar autora | 28.12.2021
Avatar autora | 26.12.2021
IM Avatar autora Iveta Marešová | 23.12.2021
Maximální spokojenost! Rychlé a bezproblémové dodání. Ručně psaný a velice milý vzkaz moooc potěšil! (srdíčko). Držím pěsti a fandím Vám! ;) I.

Stránka 1 z 50 , položek celkem: 981

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné