Hodnocení obchodu

5,0 388 hodnocení
Přidat hodnocení
5
383x
4
4x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
LR Avatar autora Lucie Ruská | 27.1.2020
Spokojenost
E Avatar autora Eva | 27.1.2020
Velká spokojenost, velice vstřícné jednání při řešení mého požadavku.
AB Avatar autora Adéla Barešová | 26.1.2020
Moc děkuji za již několikátý nákup! Tentokrát se omylem stalo, že byl dodán jiný produkt, ale vše superrychle vyřešeno a kurýr vyměnil za správný. Velké plus za eko balení! Moc děkuji!!!!
MW Avatar autora Marek Weber | 24.1.2020
OY Avatar autora Olena Yarosh | 24.1.2020
Maximální spokojenost. DĚKUJI!!!!
KZ Avatar autora Kateřina Zelená | 23.1.2020
D Avatar autora Denisa P. | 20.1.2020
Naprostá spokojenost jak s ekologickým balením zásilky (žádné zbytečné plastové výplně, izolepy, atd.), tak i se samotnými produkty. Snažím se nakupovat zero waste a tento obchůdek s milým personálem má co nabídnout. Určitě to nebyl poslední nákup, který jsem zde udělala.
EP Avatar autora Eva Prskavcová | 16.1.2020
M Avatar autora Markéta | 14.1.2020
Velká spokojenost!
TD Avatar autora Tereza Doležalová | 14.1.2020
JD Avatar autora Jana Dudakova | 13.1.2020
VK Avatar autora Veronika Kršková | 13.1.2020
ZL Avatar autora Zdeňka Lipoldová | 13.1.2020
BV Avatar autora Barbora Vidnerová | 13.1.2020
Velmi rychle odeslani a kvalitni zboží. Urcite objednam znovu????
IZ Avatar autora Iva Zímová | 2.1.2020
KV Avatar autora Klára Veselá | 30.12.2019
Jsem velmi spokojená, dodání bleskové, balení ekologické bez nesmyslných plastů a neskutečná ochota při řešení menšího "problému". Za mě palec nahoru a určitě zase někdy ráda nakoupím ;-)
LM Avatar autora Lenka Matyášová | 30.12.2019
Skvélé přírodní výrobky.
JP Avatar autora Josef Prokeš | 30.12.2019
Vše vždy brzy dodají. Jejich balení je velmi šetrné. Vždy se těšíme na rozbalování, jako výplň používají staré noviny nebo krásnou dřevěnou slámu. Dokonce i lepenka je papírová. Za zmínku stojí i jejich věrnostní program.
LM Avatar autora Linda Matherová | 28.12.2019
M Avatar autora Monika | 27.12.2019
Skvělé, nádherně vonící výrobky. Rychlé dodání. Doporučuji všem.

Stránka 1 z 20 , položek celkem: 388

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.