Tajemství krásy ze srdce Afriky

 

bambucke-maslo-karité-bioneeds

 

Tajemství krásy ze srdce Afriky

aneb proč používat Bambucké máslo

 

Bambucké máslo neboli Shea butter, pro nás známé také jako Karité, se získává ze semen plodů afrického ořešáku Shea. Pěstuje se ve volné přírodě, jeho semena se ručně sbírají a pak se suší na slunci. Poté jsou pražena a dále se ručně hnětou tak dlouho, dokud nevznikne tuk známé máslové konzistence. Po použití zanechává vaši pokožku jemnou a vláčnou, navíc na ni vytvoří jemný ochranný film, který uzamyká vlhkost v pleti a pěstí ji dlouhodobě. Navíc každodenní používání másla pokožku chrání před volnými radikály a zpomaluje stárnutí.

 

bambucke-maslo-bioneeds-karité

 

Bambucké máslo je univerzální vysoce vyživující a pečující máslo plné vitamínů a minerálů a navíc je vhodné pro všechny typy pokožky. Při kontaktu s teplem lidského těla se tuhé máslo rychle rozpustí a příjemně splyne s pokožkou. Skvěle zvyšuje obranyschopnost pokožky, udržuje pokožku pružnou a vláčnou, zklidňuje a regeneruje pokožku postiženou ekzémy, lupénkou a akné, chrání před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí (mráz, vítr, slunce), zvyšuje odolnost kůže vůči infekcím a chorobám, má protizánětlivé účinky, urychluje a usnadňuje hojení popálenin a drobných oděrek, výbornou prevencí proti popraskání kůže a vzniku strií (v těhotenství, při tělesných změnách v období dospívání atd.), doporučuje se i k ošetření jemné dětské pokožky (např. v oblasti plen), vytváří na kůži ochranný filtr, přitom neucpává póry a pokožka může volně dýchat.

 

bambucke-maslo-sportique-ceska-kosmetika-karité

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.