Konopí

Konopí a z něho získávaný Konopný olej, který se pak používá při výrobě kosmetiky, se získává ze semínek technického konopí. Jedná se o jeden z nejkvalitnějších rostlinných a kosmetických olejů, protože obsahuje 2 až 5% kyseliny gama-linolenové, 20% kyseliny alfa-linolenové a 50 až 70% kyseliny linolové. V kombinaci s mastnými kyselinami a obsahu vitamínu E, karotenoidů a rostlinných sterolů je naprostou výživovou bombou pro naši pokožku. Jedná se o poměrně suchý typ oleje, který se výborně hodí pro všechny typy pokožky, všechny věkové skupiny lidí včetně novorozeňat a malých dětí. Výjimečně dobře řeší kožní onemocnění jako lupénku či atopický ekzém, extrémně vysušenou a dehydratovanou pokožku.

Konopný olej opravdu účinně regeneruje a posiluje její přirozenou imunitu pokožky. Skvěle o ní pečuje i po opalování, postará se o spálenou a podrážděnou pokožku. Jeho regenerační schopnosti jsou vhodné na ošetření běžných popálenin a na posílení křehkých nehtů. Konopný olej může významně doplnit konvenční řešení při léčbě závažných kožních onemocnění a na rozdíl od farmaceutického řešení problému je možné a žádoucí konopný olej užívat dlouhodobě nebo trvale bez vedlejších účinků, s mnoha dalšími benefity pro organismus.

 
69
219169219
Značky
 

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.